Realisatie aanbouw vakantiewoning

Aanbouw gerealiseerd aan een vakantiewoning / recreatiewoning op vakantiepark / recreatiepark Kruininger Gors in Oostvoorne. De binnenafwerking en het schilderwerk heeft de klant zelf op zich genomen.

Totale renovatie vakantiehuisje

Totale renovatie vakantiehuisje: Totale renovatie van een vakantiehuisje, waar uiteindelijk na versteviging van de vloer, de vloer en het dak nog in originele staat zijn. Per zijde heeft de verbouwing plaatsgevonden. Waarbij de rotte stukken hout eerst vervangen zijn. De houten kozijnen zijn vervangen door kunststof en de ramen en deuren hebben een nieuwe plek gekregen.

Dit was nodig omdat de binnenzijde van het vakantiehuisje ook een compleet nieuwe indeling heeft gekregen. Waarbij extra slaapruimte gecreëerd is en een nieuwe badkamer en keuken geplaats is.

Deze verbouwing heeft plaatsgevonden op een camping/vakantiepark in Oostvoorne, maar zou evenzogoed op een camping uitgevoerd kunnen worden in de omgeving van Rotterdam of in een tuinhuis dat als aanleunwoning dient of moet gaan dienen bij u in de tuin.

Schuur vervangen in Stad aan het Haringvliet

Schuur vervangen in Stad aan het Haringvliet: Schuur maken op een bestaande betonvloer. Voor deze schuur zijn de balken en planken ter plekke op maat gezaagd. De wanden zijn per stuk in elkaar gezet waarna de wanden aan elkaar bevestigd zijn. Het geheel is voorbereid voor isolatie en het dak is voorzien van EPDM-dakbedekking. Deze schuur is gebouwd in Stad aan het Haringvliet, maar zou ook gebouwd kunnen worden in de omgeving van Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Nieuwerkerk aan den IJssel. Uiteraard kan de schuur naar wens aangepast worden naar bijvoorbeeld een fietsenschuur of een tuinhuisje met luifel.

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen: Schuttingdelen zijn zelf vervaardigd door het monteren van geïmpregneerde planken in combinatie met 2 aangekochte gegalvaniseerde gaasschermen met een maaswijdte van 10×10 cm.

Vlizozolder

Op een zolder zijn extra wanden geplaats voor het creëren van 2 extra slaapkamers. Dit is gedaan door het plaatsen van gipsplaten op een houten frame, die vervolgens, door de bewoner met muurverf geschilderd of behang bekleed kan worden.  Om de ruimte boven de slaapkamers optimaal te benutten is een vlizozolder gemaakt. Die bereikbaar is via een vlizotrap.

Bureau

Bureau

Tijdens de coronaperiode en de daarin geldende Lock down en de verplichting om thuis te werken, een bureau gemaakt zodat er met een juiste zithouding gewerkt kon worden.

Afscheiding van staalmatten

Afscheiding van staalmatten: Coniferenhaag moest verwijderd worden vanwege brandgevaar. Door het plaatsen van hardhouten palen en daartussen onbehandelde bouwstaalmatten met een maaswijdte van 15×5 cm te plaatsen een mooie afscheiding gemaakt. Daarna aangeplant met een diversiteit van klim en bloeiende -planten.

Kantoorpand herindelen

Kantoorpand herindelen: Op deze kantoorverdieping in een kantoorpand in Rotterdam zijn de wanden verwijderd, daarna de nieuwe wanden geplaatst zodat er een andere indeling ontstond. Ook de kantine/vergaderruimte voorzien van lambrisering waarbij met het plaatsen rekening gehouden is met de ruimte voor de montage van de tv-lift. Twee wanden zijn voorzien van Bruges steen strips die in wildverband aangebracht zijn. Deze steen strips zijn gezaagd uit oude bakstenen. Wand in de ruimte om te chillen is gestuct.

Deze verbouwing kan ook gerealiseerd worden in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel (Krimpenerwaard), Gouda of Nieuwerker aan den IJssel.